Посланието ALL WE NEED IS PLOVEDIV, което обиколи света няколко пъти, тръгва от улица „Златарска“

Таня Грозданова

Всеки посетител в Квартала на творческите индустрии се е спирал пред магазинчето с бранда PLOVEDIV на Милен Гелишев.То се намира на ъгъл на улиците Златарска и Христо Дюкмеджиев. От тук минават и гостите на Пловдив с безплатните туристически обиколки и задължително се спират. На това място са снимани и продължават да се снимат десетки видеоклипове, фирми и реклами.

Милен е графичен дизайнер, плакатист, съосновател на марката PLOVEDIV. Освен логото на PLOVEDIV, по негов дизайн са и логата на р-т "ПАВАЖ" и на био-бар "Зелена Библиотека", които се намират също в Капана.

Един от десетте субсидирани артисти от фондация „Пловдив  2019" през 2014 с локация, където да развива градския бранд.

Посланието ALL WE NEED IS PLOVEDIV, което се появява на тениска за първи път през 2012 вече е обиколило света няколко пъти, благодарение на верните почитатели на марката, които се снимат с логото и споделят снимките си в социалните мрежи.

"Капана е място, където виждаш всички цветове на дъгата. Това ми харесва, има хубава енергия там. Усещах го така, още преди да стане такъв, какъвто го знаем сега."

Това е усещането на Милен Гелишев за любимия квартал Капана.

Знаете ли, че в Квартала на творческите индустрии в Града под тепетата към днешна дата има 41 автори?

АВТОР от КАПАНА 27 – Милен Гелишев – PLOVEDIV.

Графичен дизайнер. Художник.

Пловдив, КАПАНА, ул. "Златарска" 24.

https://www.facebook.com/PLOVEDIV/

Представяме ви последователно и групирани по улици Авторите на Капана. Те са цветовете и духът на квартала и съхраняват неговия първоначален замисъл. Те са разположени на 13 улички в историческия стар квартал в сърцето на града.

100 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…