Домашна паста, свежи сандвичи и салати ви очакват в новооткритото място

Бързото хранене не е това, което беше! Хората все по-често предпочитат да хапнат вкусна, домашно приготвена храна за обяд, вместо дюнер, пица или бургер. Да хапнеш „на крак” също измени, макар и леко, значението си и по-скоро вече се има предвид, че отиваш до някое място за 20-30 минути, а не буквално се храниш в движение.

Точно такова заведение, нещо средно между бързото хранене и ресторант, се откри в сами центъра на Пловдив. Мястото се нарича „Прясна паста” и както сами можете да се досетите, точно това ви сервират. Самата паста се приготвя на място, което ви гарантира че храната е качествена и определено е повече от вкусна. Над 10 вида сосове можете да изберете към храната си, които също се приготвят на място, а персоналът любезно ще ви предложи нещо за пиене, като освен безалкохолни напитки, можете да откриете бира и малка колекция вина. 

Ако все пак не сте почитатели на тестените изделия, то можете да избирате сред няколко вида свежи сандвичи, от които със сигурност ще си оближете пръстите. Ако и това не ви се нрави, или пък сте на диета, пак имате избор. Още няколко вида салати ще се открият пред погледите ви, така че няма как да не хапнете поне мъничко. Освен всичко изброено до момента, можете да отнесете избраното то вас вкъщи, като се продават и различни видове сосове, за онези, които не се притесняват да експериментират в кухнята или са почитатели на различните вкусове и добавки.

Колкото е вкусна храната, толкова е приятен и интериорът. Можете да избирате между ниски масички, на които можете да изпиете по кафе или чай с приятели, или пък високите маси, тип бар. Сядате на високите столове в обедната си почивка, хапвате набързо и се връщате обратно към задълженията си, но този път с един приятел послевкус върху езика си. В помещението, умело се съчетават метал и дърво с различни тапицерии на диваните, които продават страхотна атмосфера, а в унисон с всичко казано до момента, обслужването е  без забележка!

Ако се чудите къде се намира мястото, веднага ви казваме адреса. Улицата е „Опълченска” 13, а ако искате да разгледате повече за мястото, можете да го направите в тяхната фейсбук страница: https://www.facebook.com/priasnapasta/

1 comment

  • Comment Link Даниела Даниела Авг 03, 2016

    На ул. "Опълченска" 13 преди имаше малка паметна плоча, в памет на загиналите във войните, а онзи ден като минавах, забелязах, че заради външния облик на въпросното заведение, вече не се вижда. Надявам се, че ще се постави нова!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…