Премиера на световния хит „Огън, тлеещ под вода“ ще се проведе тази вечер в Пловдив. Книгата е дългогодишен труд на Анастасия Кузнецова и Жан-Батист Бутера. Те имат 20-годишна практика в работата с психологически травми.

„В живота на всеки човек се случват щастливи и трагични събития. За щастието всички са готови. За нещастието – никой. Книгата е написана в художествена форма. Тя разказва за смъртта, за живота. Това е книга за човешките истории и психологичните травми в съавторство с тези, с които авторите работят и с които са преживяли“, се казва с анонса на изданието. Книгата представлява автентичен текст, който ни предоставя възможност да надникнем в интимната бездна на подсъзнанието.

Руският психолог Анастасия Кузнецова и белгийският психотерапевт Жан-Батист Бутера без измислици, без цензура говорят за съкровеното. Откровеността в разказа за опита на преживяванията на собствените травми с авторите е уникална. Те твърдят, че човек е роден, за да бъде щастлив и да твори и никакви трагедии не могат да попречат на това.

Представянето в НБ „Иван Вазов“ ще се състои довечера, от 17 часа в зала „Изкуствознание“, ет. 2.

Авторите са в България по покана на Съюза на българските журналисти.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…