Премиера на световния хит „Огън, тлеещ под вода“ ще се проведе тази вечер в Пловдив. Книгата е дългогодишен труд на Анастасия Кузнецова и Жан-Батист Бутера. Те имат 20-годишна практика в работата с психологически травми.

„В живота на всеки човек се случват щастливи и трагични събития. За щастието всички са готови. За нещастието – никой. Книгата е написана в художествена форма. Тя разказва за смъртта, за живота. Това е книга за човешките истории и психологичните травми в съавторство с тези, с които авторите работят и с които са преживяли“, се казва с анонса на изданието. Книгата представлява автентичен текст, който ни предоставя възможност да надникнем в интимната бездна на подсъзнанието.

Руският психолог Анастасия Кузнецова и белгийският психотерапевт Жан-Батист Бутера без измислици, без цензура говорят за съкровеното. Откровеността в разказа за опита на преживяванията на собствените травми с авторите е уникална. Те твърдят, че човек е роден, за да бъде щастлив и да твори и никакви трагедии не могат да попречат на това.

Представянето в НБ „Иван Вазов“ ще се състои довечера, от 17 часа в зала „Изкуствознание“, ет. 2.

Авторите са в България по покана на Съюза на българските журналисти.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.