Пловдивчани ще изпратят годината на Европейската столица на културата и ще посрещнат новата 2020 година с общоградско тържество на площад „Стефан Стамболов”. Забавата на открито започва в 22 часа на 31 декември и ще продължи до 02.00ч. на 1 януари.

Водещи в Новогодишната нощ ще са Симеон Колев и Богдана Трифонова – радио водещи от сутрешния блок „Стартер“ на БГ радио.

Първи на сцената пред кметството в 22ч. ще се качат Тодор Ковачев и Петър Желев от Innerglow. Електронната поп/рок група залага на авторска музика с множество алтърнатив, денс и фънк елементи. Тодор Ковачев и Петър Желев

В 22:45 часа щафетата поемат Катя и Здравко от дует „Ритон“, а по традиция, в 23:30 часа, пред публиката ще излязат изпълнителите от ансамбъл „Тракия“.

Речта на президента Румен Радев ще бъде излъчена на живо, а след новогодишното хоро програмата продължава с хитовете на Тото и Лъчо от СкандаУ.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…