Представят две сезонни бири на Hills Beer  с нова рецепта

Екипът на Hills Beer официално открива рождения ден на бара на пивоварната Wunderbaer със серия от дегустации “от извора“ на 5 вида пиво от Перущица този петък, 17 януари. Две от тях са с нова рецепта и съответно имат нови вкусови измерения – лагер пиво: пушен и нефилтриран Helles Rauch, и най-отлежалият и наситено малцов Smooth Bock.

През деня, за професионална дегустация за медии и партньори, във Wunderbaer ще гостуват местните технолози на пивоварна Hills – Гергана Трендафилова, Тонислав Йотов и Ценко Мелин, които с радост ще отговарят на въпроси от А до Х-иллс. Те са отговорните за високото качество, наложено от баварския майстор пивовар Волфганг Траутнер.

Рожденият ден е отворен за феновете и клиентите на Вундербар от 19 часа. Екипът на пивоварна Hills ще се радва да посрещне посетителите. А от бара ще ги зарадват със специални цени на живото пиво, в комплимент от хрупкави добавки, прясно изпечени за вас от ресторанта на пивоварната.

„Заповядайте да отбележим рождения ден, и да се насладим на българска крафт бира от независима пивоварна, внедрила най-висококачествени баварски технологии и рецепти” , канят от Wunderbaer.

Барът е създаден с вкус и любов от екипа на Hills Beer. Целта на пивоварите бе да имат свой дом в сърцето на Пловдив, в който да дата възможност на пловдивчани винаги да могат да се насладим на прясната бира в приятна обстановка.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…