Често при настъпване на определени празници, като рожден ден, имен ден и Свети Валентин се чудим какъв подарък да поднесем на половинката, децата и роднините. Ние от 4sales.bg искаме да Ви дадем някои оригинални и нестандартни предложения за мъже, жени и деца.

Какви нестандартни идеи за подаръци ще намерите във 4sales

В специалната категория на онлайн магазина ни ще откриете изключително оригинални и нестандартни идеи за подаръци. Те са подходящи както за мъже, така и за жени. Такива са например:

  • вечна роза - невероятна изненада за половинката, например на празника Свети Валентин на 14 февруари;

  • красив стъклен пясъчен часовник - подходящ е за поставяне на работното бюро;

  • бутилка или чаша с различни форми - доста красива изненада за рождения ден на половинката;

  • възглавница с 3D принт на приятно животно - подари например за имения ден на любимия човек;

  • букет от рози, специално опакован - невероятен за любимата жена.

 

С всеки от изброените и не само оригинални и нестандартни идеи за подаръци от 4sales.bg, със сигурност ще изненадате половинката си. Например, много хора вече не се радват на плюшеното мече със сърце и надпис за свети Валентин. От друга страна, за мъжкия пол много клиширана е станала изненадата комплект принадлежности за бръснене или други подобни за рождения ден или имения ден. 

 

На нестандартните и оригинални идеи за подаръци обаче всеки ще се изненада, а ние имаме куп предложения за това в специалната категория на 4sales.bg. Без значение дали става дума за празници, като свети Валентин, рожден ден, имен ден за мъже и жени, при нас имате всевъзможен избор и то на атрактивни цени.

За кои поводи са подходящи

Всеки самостоятелно може най-добре да прецени кои оригинални и нестандартни идеи за подаръци от гамата на онлайн магазина 4sales.bg са подходящи за конкретен повод. Предимно са предназначени за рожден ден, имен ден, Свети Валентин и други подобни. Някои от предложенията ни дори са подходящи и за сватбени юбилеи или просто когато искате да изразите любовта си към половинката.

 

За още по-голямо Ваше улеснение при избора, онлайн във 4sales.bg сме разделили категорията на подкатегории за мъже, жени и деца. Така изчезва съмнението, дали определен избор е подходящ за съответния човек или не. Отделните изненади от нашия магазин дори са достъпни и за двата пола, което прави подбора още по-лесен.

 

Допълнително сме се погрижили да осигурим информативни описания към всеки от тях, така че да получите максимално информация и съответно да направите своята преценка.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…