15 февруари

Dimitar Genchev - Family Portrait

Галерия SARIEV, Пловдив има изключителното удоволствие да представи самостоятелната изложба „Семеен портрет“ на художника Димитър Генчев. Изложбата ще се състои паралелно в Галерия Sariev и в ателието на художника между 15 февруари и 28 март и ще представи нови творби на автора от края на 2019 и началото на 2020г. Димитър Генчев е автор, живеещ и работещ в Пловдив и през 2019г. беше един от художниците, представени в изложбата „ФОН: Млади автори от Пловдив“ на Галерия Sariev. Текстът към изложбата е на Десислава Милева. Картините на Димитър Генчев често изглеждат близки до експлозията. Цветове, материи и образи се преплитат и надбягват до точка на насищане, на кипене, която художникът успява умело да овладее преди да е станало твърде късно. Така застанали на нейния ръб са и визуалните светове в картините, които той създава специално за изложбата „Семеен портрет“ в галерия Sariev.

SARIEV Gallery

17:00 – 20:00 часа

Baba Yaga 1st Year Anniversary!

Приключението на Баба Яга започна преди една година и всички са развълнувани за първата годишнина. Присъединете се към тях, за да отпразнувате една запомняща се вечер! Това ще бъде и възможност да ви представят новия съсобственик Гермо! Със специална парти музикална селекция от  таен DJ ще се танцува през нощта, за да благословим любимия си бар в тази специална вечер!

Нови пламващи шотове
Меню за специален коктейл
Шампанско
Специалните "BY "тениски
Firecrackers
И много други изненади ...
Наздраве

Baba Yaga Plovdiv

18 часа

Best Kept Secret / Plovdiv / Club Void /

Най-добрият начин да пазиш тайна е да се преструваш, че няма такава.

Dress Code "Black"

Location: club VOID / Пловдив

Entry: 10 лв

Line up:

Live: AMOK
DJ sets: SAVA

VOID Club

22:00 – 6:30 часа

16 февруари

QuizThis Night @ The Opera

Национален Куиз Шампионат - Седмица VII

Място: ресторант ОПЕРА

Резервация: 0899757375

Тема: Крими филми и романи

Куизмастър: Тодор Рогошев #maytheQbewithyou

Ресторант Опера

19:00 – 22:00 часа

17  февруари

Премиера на Ятаган с Мариан Вълев, Китодар и Ивайло Драгиев

На специална предпремиерна прожекция на най-новия български филм Ятаган / Yatagan ви каним в Lucky Дом на киното този понеделник от 19:00 ч. Специални гости ще бъдат звездите Мариан Вълев, Китодар, Ивайло Драгиев и Жени Калканджиева. Очакваме ви!

Запазете местата си предварително ТУК.

Сюжет: За да се спаси от уволнение, полицейски инспектор набеждава квартален нехранимайко за международен терорист, но е принуден да влезе в неочаквана комбина с жертвата си и двамата създават стройна схема за източване на пари от некомпетентната държавна администрация.

Режисьор: Андрей Андонов

Lucky Дом на киното

19 – 21 часа

18 февруари

Нещо старо, нещо ново

Начало на пролетния сезон в галерия Аспект бележи третото издание на сборната тематична изложба „Нещо старо, нещо ново...”. Както и в предишните изложби, идеята е всеки от поканените автори да представи две картини – стара и нова, които са максимално отдалечени като време на създаване; колкото по-голям е периодът, толкова по-интересни са резултатите. В миналите издания на проекта бяхме свидетели на изключително любопитни находки и искрено се надяваме и сега да е така. На 18 февруари 18 пловдивски художници в 18.00 часа ще представят по нещо старо и нещо ново, заповядайте, ще бъде интересно.

Art Gallery Aspect

18:00 – 20:00 часа

19 февруари

Мария от Буенос Айрес - танго опера

MARIA DE BUENOS AIRES - спектакъл, създаден за откриването на Пловдив - Европейска столица на културата Страстната история с библейска символика, в която сакрално и профанно се преплитат, е претворена от фантазията на режисьора ВЕСЕЛКА КУНЧЕВА /„Дама Пика”, „Аз, Сизиф”, „Вграждане” и др./ в един силно визуален спектакъл-сън със специалното участие на ЛЮСИ ДЯКОВСКА. Внушителното сценично решение и огнената хореография са обединени от латиноамериканския инструмент бандонеон, който от съблазнителен „глас” в оркестъра се материализира в разрушително оръжие на сцената.

Държавна Опера Пловдив

19:00 – 20:30 часа

20 февруари

Thursday Night Pub Quiz - International Food!

Ела и се забавлявай на Pub Quiz Night в Баба Яга всеки четвъртък със специални шотове за награда! Във викторината ще има въпроси на английски език с различни теми всяка седмица! Темата на тази седмица е "Интернационална Храна"!

Baba Yaga Plovdiv

21:00 – 23:00 часа

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…