Print this page

 

Застраховките винаги носят спокойствие и сигурност. Тези, които обединяваме по “задължителни” имат за цел да предпазят лицата, към които вие носите отговорност. 

Такива са:

  • “Гражданска отговорност”;

  • Отговорност на превозвача ( отнася се за транспортните фирми);

  • Застраховане при трудова злополука;

  • Отговорности на лекари, адвокати, архитекти, нотариуси, проектанти, медицински персонал и други.

“Гражданска отговорност” трябва да бъде задължително сключена от всички лица, които притежават превозно средство на територията на Република България. Останалите по-горе изброени видове имат за цел, при настъпил инцидент, да покрият щетите, които сте нанесли на пострадалите - пряко или непряко. За да осигурим спокойствие на клиентите си, ние от I&G Brokers, предлагаме всички видове застраховки.

 

Какви са ползите от различните видове застраховки

 

Както задължителните, така и незадължителните могат единствено да ви помогнат, но в никакъв случай да ви навредят. Застраховането може да направите за себе си, за цяла група от ходя или за материални неща, като имущество, например. Различните продукти на I&G носят много и различни ползи. Например, ако решите да застраховате имуществото си, можете да бъдете сигурни, че при настъпили умишлени или неумишлени действия от физическо лице или щети от природни бедствия, бързо ще можете да ги възстановите, тъй като застрахователния брокер бързо ще помогне. Нека обърнем внимание и на застраховането, касаещо нашето здраве - независимо дали се намирате в чужбина или на родна земя, случва се да изпадаме в непредвидени ситуации, за които имаме нужда от крупна сума пари. Само чрез предоставяне на медицински направления и бележки и при сключено здравно застраховане, I&G Brokers ще покрият всички разходи, които са включени във вашата полица. За задължителните застраховки е ясно - те са от изключителна важност и винаги трябва да бъдат сключени навреме. Освен че гарантирате сигурността на хората, с които работите - пряко или косвено, ще бъдете спокойни, че шри случайно настъпил инцидент I&G ще покрие щетите на пострадалия. Задължителни или не, застраховките не бива да се пренебрегват. За щастие, все повече хора осъзнават това.

 

Как да изберем правилния застрахователен брокер

 

Застрахователните компании и брокери на хиляди. Важно е, обаче, винаги да избирате сигурни и коректни брокери - такива, каквито са I&G Brokers. Това отново е за ваше успокоение и е гаранция, че всичко ще се случи така, както е описано в договора. За заетите хора, които нямат време да посетят офиса на застрахователния брокер, I&G Brokers предлагат онлайн застраховане. Всеки продукт, предлагащ услугата има онлайн калкулатор, в който да попълните конкретни данни - лични и такива за автомобила или имуществото, например, след което калкулатора пресмята сумата и ви дава различни оферти, сред които да избирате. В няколко думи - много по-бързо върши цялата работа на брокера. Услугата е също толкова надеждна, колкото и ако посетите физическо лице. Отново напомняме - залагайте на качеството и гаранцията - фактори, присъщи за I&G Brokers.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…