Най-новият продукт на EasyPay е с уникална услуга за България: следене на наличността, справки за извлечение и нотификации при плащане във Viber

Без такси за издаване, поддръжка и плащания. Това гарантира новата разплащателна карта, която пускат от EasyPay. Освен че е безплатна, пластиката може да се получи веднага в някой от стотиците офиси на компанията. Към нея, без да дължите нищо допълнително, имате  сметка за извършване на всякакъв род трансакции.

С новия продукт оперираме както с обикновена карта, само че не се занимавате с институции и процедури. Може да теглите пари в брой от банкомат и да плащате на ПОС терминал на територията на България. Всеки месец имате две безплатни тегления.

Пластиките се персонализират от БOРИКА и оперират в Националната картова и платежна схема с бранд Bcard. Златният вариант притежава и безконтактна функционалност за още по-голямо улеснение. Те са отличен избор за всички, които имат нужда от бърз и достъпен вариант за нефизически разплащания. Подходящи са както за пенсионери, които могат да получават пенсиите си директно по сметката, без да се налага да се редят на опашки пред пощенските офиси, така и за тийнейджъри, за които е препоръчителен родителски контрол върху разходите.

В момент, когато редица българи са принудени да се регистират на бюрото по труда, този вид карта е добро решение, тъй като по нея могат да се получават не само заплати, а също и хонорари, обезщетения от НОИ, наеми и други видове постъпления, без допълнителни такси.

От компанията гарантират високо ниво на сигурност и възможност за проследяване движенията по сметката си чрез Viber, в касите на ЕasyPay, както и на страницата или мобилното приложение на epay.bg. В случай на възникнала загуба или кражба на пластиката, преиздаването ѝ отнема само минути и бързо ще имате достъп до средствата по сметката си.

Продуктът е с отличен баланс между сигурност, удобство и цена и предлага лесно и безплатно решение дори за тези, които не са се възползвали досега от този тип разплащания.

За повече информация за локациите, от които можете да вземете безплатната карта:

https://www.easypay.bg/site/?p=offices_list_ezp

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…