Тази седмица в Пловдив ще пием бира и ще пазаруваме на неделен базар

Street Food & Music Festival 2020 - Plovdiv

В Пловдив ще се съберат най-добрите street food готвачи в България и любителската им конкуренция, артисти и музиканти, които обичат да готвят и простосмъртни консуматори.

В рамките на 4 дни (от 23.07 до 26.07) ще превърнем площад „Централен“ в музикално– кулинарна арена. Ще смесим различни изкуства в неповторима комбинация!

Площад Централен

17:00 – 22:30

25 юли

2 години 7 Films Lab

7 Films Lab навършва скромни две години и има удоволствието да покани всички на рожден ден. Всички замесени ще се радват да отпразнуват този момент заедно, като за целта са подготвили малки изненади и много веселба. Бар Пощата е подготвил специално измислени за целта коктейли, а за музиката ще се погрижат Lynn и Pink Tsonk.

Пощата – The Post

20:00 – 01:00 часа

SMOGB at BALLY CLUB

Традицията продължава и тази събота ви очаква “Street Mix with DJ SMOGB” от 20:30 и след 23:00 часа горе в клуба ще настъпи време за танци, незабравими емоции и ще здраво избухване с комбинация от R&B, Hip Hop ритми.

Bally Club

20:30 – 04:00 часа

26 юли

Oh, Sunday! - Bazaar & Music

От бирения бар ви канят на неделен базар с Hills Beer в ръка на прохлада в преобразената им градина в центъра на Пловдив.

От 15:00 до 20:00 ще може да избирате находки от гардероба на Ивелина от FRICHIC, Венета и Кайра от EdgyCuts.

Ще може да закупите и тениска с любима илюстрация от Кръгче.
Иновативни бандани, специално създадени за динамичните хора и техните любими занимания на открито, ще можете за закупите от Banditto Headwear.

Процент от продажбите ще бъде дарен на Спаси Живот - Дари Любов.

От 16:00 ще танцуваме с музика от Elen, Denitza и Plamen K до края на вечерта.

Wunderbær - Hills Beer Bar & Shop

15:00 – 23:00 часа

28 юли

ТДК /Документален филм и излъчване на концерт/

В графика за вечерта освен истории от земите на това, което не ни оставя на мира, ще видим концерта ни от Bee Bop Cafe, който се състоя на 29.02.2020, както и документалния филм “Добрина”. От групата се гордеят с концерта, както с много малко неща досега. Рядко се случва да се срещнат умели хора зад и пред сцената.  Документалният филм пък е нещо изключително за тях. Напълно потопен в дните от записа на “Успех”, той показва какво е да живееш с хора, за които създаването на комплект от звуци не е въпрос на избор.

Входът за това измерение ще бъде 6лв и ще се заплаща само на място.

Bee Bop Café

20:00 – 23: 00 часа

30 юли

No Sense Karaoke Show

След извънредната почивка от бара отново имат възможността да ви поканят на "No Sense Караоке Show", на което да пеете заедно любимите си песни, без да има значение дали можете.
Сценичната треска ще се лекува с шотчета, а несполучливите изпълнения с още повече шотчета!

No Sense

21:30 – 03:00 часа

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…