3 заведения, предпочитани от екипа на единствения дигитален гид Lost In Plovdiv

Не може да сте в Града под тепетата и да не сте се разходили нито веднъж по стръмните калдъръмени улички в Старинен Пловдив. Архитектурно-историческият резерват е разположен върху три от хълмовете на Пловдив – Небет тепе, Джамбаз тепе и Таксим тепе, известни още като Трихълмието, и заема площ от 35 km². Той е формиран вследствие на непрекъснатия живот в града в продължение на векове и съчетава в себе си духа и архитектурата от Античността, Средновековието и българското Възраждане.

Неведнъж екипът на единственият дигитален гид в Пловдив- Lost in Plovdiv ви e разхождал виртуално из скритите му потайности или са ви разкривали през нашия поглед популярните туристически забележителности. И макар да не заема толкова голяма площ, ако наистина искате да видите всичко наведнъж, лятната разходка може да бъде доста изтощителна. Затова и спирката за по кафе или питие се превръща в абсолютно задължителна. Въпреки централното му разположение обаче, имайте предвид, че тук кафенетата не са прекалено много и понякога може да ви е трудно да намерите заведение, в което просто да пийнете нещо. Но нашият екип е насреща и подготви за вас някои предпочитани места.

Започваме с кафенето с най-епичната гледка, на което около часовете на представления е невъзможно да си намерите места. Кафе Арена се намира точно на входа на Античния театър и предлага спираща дъха панорама към сцената, Сахат тепе, Младежкия хълм и южната страна на Тунела. Ако искате да се потопите в атмосферата на Стария град с чаша от кофеиновата напитка или разхладителен коктейл вечер, това е мястото.

Цялата разходка на Lost in Plovdiv вижте тук

1 comment

 • Comment Link Susan Benson Susan Benson Сеп 02, 2020

  Здравейте, Имате ли нужда от заем?
  Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант.

  Имате ли нужда от заем за стартиране на бизнес, завършване на проект, закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. Ако се нуждаете от финансова подкрепа, можете просто да ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или да ни пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор за миг.

  Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да подобрите вашите дългосрочни и краткосрочни финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел.

  Причини, поради които трябва да се свържете с моята компания за заем;
  * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
  * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
  * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението.
  * Гъвкав лихвен процент от 3%.
  * Високи цени на одобрение
  * Получавате шанс да изберете дата на изплащане, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години.
  * Лесно онлайн приложение.
  * Персонализирани насоки и експертиза.
  * Няма скрити такси

  Много хора са изправени пред ненавременни финансови предизвикателства и им е толкова трудно да получат заем от местните банки или други финансови институти поради някои причини.

  Ако наистина се нуждаете от решение на вашите финанси, просто пишете на моята фирма и ние ще ви помогнем със заем. Помогнали сме на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят. Когато кандидатствате при нас, кандидатствате с доверена компания, която се грижи за вашите финансови нужди, нашият най-голям приоритет е вашата финансова стабилност и за вас ще бъдете погрижени през целия процес.

  За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез:
  Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ИЛИ;
  WhatsApp: +447903159998

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…