Може още световната ситуация да е далеч от спокойна и сигурна, но това не означава, че есенните ни гардероби не заслужават да им отделим нужното внимание. Всъщност, за много модни блогъри и редактори именно необятните възможности за създаване на тоалети през по-студените месеци са много по-голямо предизвикателство и водят до създаването на по-интересни визии. Един от най-лесните начини да преминете рязко на есенна вълна, без да променяте любимите силуети,  е чрез играта на цветовете.

Това е и причината ние от екипа на Mall Plovdiv да подготвим за вас ключовите трендове в света на тоновете. С тяхна помощ ще направите тоалетите си актуални,  без да се налага да се сблъсквате с изцяло нова естетика.

Червено от глава до пети

Тази монохромна визия несъмнено бе най-големият цветен акцент и на четирите големи есенно-зимни модни седмици, организирани по-рано тази година. Независимо дали сте се включили в него чрез макси рокля, костюм с панталон или дори топ и пола, гарантираме, че след вас ще се обръщат погледи. Просто се уверете, че аксесоарите ви са относително неутрални, за да избегнете прекаленото натрупване на цветове и разфокусиране на погледа.

Холографски акценти

Холографските багри  се появяват от време на време през повечето сезони, но есен/зима 2020 беше първият път от известно време, в който този тренд бе забелязан на многобройни ревюта. Важно е да отбележим, че холо цветовете се срещат основно върху базови тонове (сиво, бяло), което ни гарантира, че цялостният тоалет ще остане свеж, а не претрупан. Комбинирайте с нежни пастели, за да запазите визията чиста и без излишни ярки акценти.

Bershka

Кафявото и черното

Старото табу за съчетаването на двата тъмни цвята вече е отдавна забравено и това официално е най-изисканата комбинация за новия сезон. Може да подберете само една дреха, която има в себе си и двата тона, или пък чрез наслояването да създадете естествено преливане – всичко зависи от собственото ви усещане за стил.

Кафяво и прасковено

Едно от най-необичайните цветови комбинации. Тя стои доста по-меко в сравнение с кафявото и черното, затова е и идеален начин за съчетание на кафявите нюанси. Страхотна алтернатива и на безспорния шик от визия в бежово и кремаво.

H&M

Лилави слоеве

Лилавото често се пренебрегва като силен цвят, но дизайнерите в момента явно са на друго мнение. Те предлагат да го носим чрез комбиниране на няколко тона във визията си или чрез координиращи си рокли и обувки.

„Залези“ по дрехите

Розовото и червеното заедно е друго табу, което отново ще разбием този сезон. Тези нюанси, напомнящи на най-впечатляващите залези в света, изглеждат също толкова страхотно и в color block комбинации. Може и да ви се струва прекалено смело за ежедневието, но определено препоръчваме да експериментирате и сами ще се уверите, че изглежда много ефектно.

Вечното черно

Феновете на по-тъмния външен вид няма да бъдат разочаровани, защото вечното черно си остава винаги на мода. Интересното тук е, че голяма част от брандовете предлагат да раздвижим визията си чрез материи като винил, коприна, че дори и каучук. Те добавят допълнителни слоеве текстура и карат цвета да се открои още повече.

Сребърно

Макар и все още несигурни под каква форма, трябва да съществува и един цвят, който да набедим за задължителен в сезона на партитата. Комбинирайте с базовата палитра от тонове и го носете в най-различни дължини, силуети и тъкани. Сребърното стои добре както на ежедневни плетива, така и на лъскави вечерни рокли.

Източник: mallplovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…