НБ „Иван Вазов” въвежда промени в обслужването на посетителите във връзка с противоепидемичните мерки. Те влизат в сила от 7 декември и ще важат до 21-ви. Преустановява се достъпът на външни лица до заемните зали, като обслужването ще се осъществява след предварителна заявка. Читалните също ще са достъпни само след заявка, като престоят там се лимитира на 120 минути.

 

Ето и всички промени:

  1. Достъпът на външни лица в заемните зали за дома се преустановява. Обслужването ще се осъществява след подадена заявка за заемане на библиотечни документи през платформата „Моята библиотека“ (https://ilib.libplovdiv.com), на електронната поща и телефона на сектор „Заемни зали за дома“ и Детски отдел (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; 032 654918 за централната сграда и 032 622043 за Детски отдел). Гражданите ще получават заявените по електронна поща и телефон библиотечни документи в сектор „Регистрация на потребители“ в каталожната зала (за централната сграда) и в Детски отдел.
  2. Ползването на читалните зали е възможно след подаване на заявка по електронната поща на сектор „Читални зали“, „Изкуства“ и отдел „Специални сбирки“. (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.). Седящите места в читалните зали са достъпни в обем от 30 %. Престоят там се лимитира до 120 минути.
  3. Справочно-библиографското и информационно обслужване на място се преустановява. Същото остава достъпно с Виртуалната справочна служба и Виртуалната краеведска служба, през уебсайта на библиотеката (https://libplovdiv.com).
  4. Преустановява се извършването на копирни услуги (принтиране, сканиране, ксерокопиране).
  5. Общественият информационен център, Немската читалня и American corner няма да работят с потребители.
  6. В дните събота и неделя библиотеката ще работи с работно време от 08.00 до 15.45 часа.
  7. Напомняме, че за всички посетители в сградите на библиотеката е задължително носенето на лични предпазни средства и спазването на физическа дистанция от 2 метра.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…