"Ден на професиите - споделяме опит” e инициатива на Ротаракт клубовете в България, която цели да запознае бъдещите и настоящи студенти или хората, които все още не знаят към коя професия да се ориентират, с детайлите по избраната от тях насока. Ще бъдат представени около 15 специалности сред които Медицина, Право, Икономика, Журналистика, Актьорско майсторство, Мениджмънт, Архитектура, Информационни технологии и други.

 

Освен мнението на професионалисти от различни области, участниците ще имат възможност да научат и за други гледни точки. Лектори на събитието ще бъдат и студенти, които ще споделят своя опит и мнение за това, което изучават в момента. 

 

Участниците ще имат възможност както да слушат, така и да задават своите въпроси на всеки един от лекторите.

 

Зародило се в Пловдив преди няколко години, тазгодишното издание ще се проведе на национално ниво онлайн на 13 март 2021 г.  от 10:00 в платформата Google Meet. Участието е напълно безплатно. Повече информация за лекторите и регистрационната форма, може да откриете във Фейсбук събитието : https://www.facebook.com/events/180179220531936 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…