Изборът на подова настилка вълнува всеки един от нас, който е решил да обнови жилищния интериор или тепърва да създаде такъв. Пазарът предлага разнообразни решения от този вид, всяко едно от които има предимства и недостатъци. Не можем да не споменем и балатумът, който е изключително практично покритие, подходящо за всякакви видове помещения, включително и търговски площи. Днес той може да се открие в доста луксозни разновидности, с чиято помощ да постигнем стилен финиш в помещението. 

Какви са преимуществата на балатума

Той е вид подова настилка, която се е радвала на голяма популярност в миналото, като и до ден днешен нейната популярност сред купувачите е налице. Балатумът може да се определи като много лесен за лепене, почистване и поддръжка, а именно това го прави и топ решение за жилища, офиси, магазини и дори административни сгради. Това се дължи основно на неговите основни преимущества, които се характеризират със следното:

 • Възможност за бързо и лесно полагане;

 • Висока практичност;

 • Издръжливост в стаи с големи натоварвания;

 • Разнообразие от десени, декорации и имитации - индустриален стил, паркет, мрамор, мозайка, пясък, камък, с 3д ефект и др.;

 • Различни видове дебелина - от 1 до 4 мм;

 • Устойчивост на горене;

 • Широко приложение;

 • Много лесна поддръжка, която не изисква нищо специално. 

Всички тези предимства на съвременните балатуми ги правят и толкова предпочитани от страна на потребителите. Открийте подходяща подова настилка за дома в онлайн магазин Домко и разберете повече за нейното поставяне на сайта. 

Как се поддържа

Ако търсите висококачествен балатум за баня или друго помещение в жилището, в Домко ще откриете богат асортимент от този вид подови настилки, за които е добре да знаете и как точно се поддържат. А именно:

 • Не се разхождайте с обувки върху пода;

 • Почиствайте го с прахосмукачка през няколко дни, а след това и с влажен парцал. За целта можете да използвате и специален препарат;

 • Избягвайте обилното намокряне на настилката, защото така може да се наруши нейния красив вид;

 • Ако се случи да разлеете нещо по пода, го почистете на момента. Не търкайте силно;

 • Релефните покрития изискват почистване с помощта на мека четка, за да бъдат замърсяванията ефективно отстранени. 

Възползвайте от луксозните предложения в магазин Домко и реализирайте всички свои интериорни идеи. 

За къде е подходящ

Балатумът е подходящ за навсякъде - кухня, трапезария, коридор, детска стая, офис, магазин, на плочи и др. Широкото му приложение е причина все повече хора да залагат на него, когато е време да подменят старата подова настилка с нова. Доверете се на Домко и си купете красота.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…