От 17 – 31 май изложба с картини, 19.05.21г. Работилница за рисуване на животни с Гергана Табакова, 22.05.21г. Работилница за рисуване върху текстил с Гергана Табакова.

 

Гергана Табакова е завършила в Пловдив – графика. Живее и твори в Пловдив, Майка е на 2 деца.

 

 

В изложбата ще покаже картини рисувани през последната година. Стила ѝ е характерен и индивидуален, рисува

 

Лъвове, папагали, рис, мечки, костенурки носещи на гърбовете си цялата фауна; китове плуващи в „спокойни води”, картини със картини със специално отношение към природата... Геометрия преплетена с животинския свят, хармонично изпълнени детайли с невероятна пъстрота. Tова са картините на Гери – няма как да объркаме характера ѝ. Творчеството и картините ѝ са свързани с животинския свят, изследването на символите и тяхното значение за хората. Тя неуморно рисува картини със силни знакови послания. Понякога черпи идеи от сънищата си.

 

Отправяме ви покана да се срещнете с Гери и нейните произведения на живо и да почувствате магията им.

 

 

Откриването на изложбата ще бъде  на 17 май от 18:30 ч. в Кафене Пейка на ул. Бетовен 12,

 

Това  е място, където да бъдем, когато искаме да водим добри разговори  и срещи с изкуство и творчески хора.

 

 

Изложбата ще продължи  до края на месец май, през това време има още  възможности да се срещнете с авторката и в двете работилници, които ще води на 19 май от 18:30ч. и 22 май от 11 ч.

 

 

19.05.21г. от 18:30ч. до 20:30ч. – Работилница за рисуване на животни с Гергана Табакова

 

- за деца от 5 до 105 години. Ще е интересно и занимателно рисуване на животни, а Гергана като художник и педагог ще помага. За по-малките участници ще има готови рисунки за оцветяване. Ще се рисува върху хартия с моливи и акварел. Материалите за рисуване ще са осигурени, а също по една безалкохолна напитка. Вход 20 лв.

 

 

 

22.05.21г. От 11ч. до 13ч.  Работилница за рисуване върху дрехи с Гергана Табакова

 

– за деца от 5 до 105 години. Ще е интересно и занимателно рисуване върху текстил.  Ще осигурим бои, а участниците трябва да си донесат дреха /дънки, тениска/ върху която искат да имат рисунка. За участниците ще има и по безалкохолна напитка. Вход 20 лв.

 

 И двете събития са с предварително записване на телефон: 0876693408 /ако имате въпроси обаждайте се/

 

 

Instagram: Gigataartist ,и facebook: Giga feel art

 

Откриване на  17.05.21 от 8:30 часа.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…