Хоров концерт с телемост на акведукта и премиера на оперета на върха

Фонтанът с мечката на Бунарджика днес от 19 часа ще се превърне в сцена за хоров концерт. Там в рамките на десетото юбилейно издание на международния хоров фестивал „Черноморски звуци” ще участват шест знакови пловдивски хорови състава, а събитието ще се предава директно на живо по телемост в Балчик. Още за хоровия концерт с вход свободен вижте в Капана.

Два часа по-късно от площадката на върха ще започне тазгодишното издание на фестивала “Опера Оупън”, което се открива с премиерата на спектакъла „Кармина Бурана“ от Карл Орф. Събитието съвпада с датата, на която преди 55 години за първи път у нас точно на Бунарджика се е играла опера на открито – вердиевата „Аида“, събрала тогава 4 000 души публика.

Операта готова за премиерата на Бунарджика /ГАЛЕРИЯ и ВИДЕА/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…