С вдъхновяващи работилници и нови детски класове започва месецът в Пловдивски културен институт.

 

Тази неделя, на 6 февруари от 14:00 до 18:00 часа, събитийният център кани всички пловдивчани и гости на града в Уъркшоп на Юлия Каремова – „Как се пише щастието?“.

“По време на събитието ще се научим как да моделираме стреса и да се освободим от него, как да поставяме нови цели и да чувстваме изобилието, което животът ни предлага. Този уъркшоп е наистина специален, защото ни помага да постигнем вътрешен баланс и ни провокира да дадем свобода и на най-смелите си мечти.“, коментира Марияна Стракова – директор на Пловдивски културен институт.

За силата на енергията и нейното приложение ще говори Генка Янкова-Бруст в нейния Уъркшоп на 11 февруари – „Пробуждане #Енергийно (само)лечение.

В рамките на 3 астрономически часа, енергийният терапевт ще предаде знанието си за това как да повишим енергийната си вибрация, как да използваме собствената си енергия и как да се освободим от различни блокажи.

Месецът на любовта продължава с две изключителни събития за всички талантливи деца. От 12 февруари стартира Школа за рисуване „Вълшебство“ за деца от 6 до 14-годишна възраст.

10 дни по-късно се открива и новата група по Художествена гимнастика за деца от 7 до 10-годишна възраст.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…