Общинското предприятие „Младежки център - Пловдив“ и тази година организира своя традиционен благотворителен великденски базар „От деца за деца“. Базарът ще бъде разположен зад сградата на Младежкия център на Гребна база Пловдив на 16 и 17 април 2022 г., от 10:00 до 17:00 часа.

 

В него могат да се включат детски градини, училища, неправителствени организации и добротворци от града и региона. Средствата от продажбата на ръчно изработените картички, играчки и други пролетни и великденски подаръци ще бъдат предназначени за различни благотворителни каузи, които се определят от самите участници.

 

Мисията на събитието отново ще бъде да се развие подкрепата, отговорността и съпричастността на младите хора, с покана към все повече желаещи да се включат в доброто дело. Всички желаещи могат да се включат като попълнят следната регистрационна форма: https://forms.gle/ftU2gTgZGngWecRUA

 

Благотворителният базар ще се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…