В днешно време има ръководители, които смятат, че технологиите, влагани в съвременните строителни машини, са се изравнили в много голяма степен. т.е. всички багери на пазара са едва ли не едни и същи. Ето защо не било толкова важно каква марка е техниката, а с кой местен вносител може да се договори най-ниска цена. Така извън полезрението на тези мениджъри остават редица специфики, които имат съществено отражение върху надеждността, производителността и ефективността на техниката.

С какво са по-различни тези машини

Case произвежда няколко гами багери: верижни от мини, компактен и среден клас, както и комбинирани багер-товарачи. Те имат свои специфики, които ги правят предпочитани от клиентите:

  • Най-съвременни дизелови двигатели от световно известния италиански производител FPT Industrial;

  • Най-ефективната система SCR с AdBlue за третиране на отработените газове;

  • Всички възможни варианти на багерни стрели за компактни машини;

  • Сервизни програми и телематични системи;

  • Специален акцент върху комфорта на оператора.

Особености на задвижването и багерните стрели при Case

Багерите Case над 8 т се оборудват само с дизелови двигатели от FPT Industrial, част от Iveco Group. Характерно за тези агрегати е тяхната голяма мощност и и въртящ момент, които постигат във версиите си за Етап V на ЕС. В същото време те са изключително икономични. Актуалната серия Е верижни екскаватори от среден клас регистрира до 12-17% по-нисък разход на гориво в сравнение с предходната серия D, а комбинираните от серия SV са с до 10% по икономични спрямо своите предшественици.

Голям принос за ниските разходи за експлоатация и поддръжка имат влаганите системи за селективна каталитична редукция (SCR) с AdBlue. Освен че са патентовани, те са специално разработени за влагане в строителна техника и осигуряват най-високата възможна надеждност и ефективност на пазара.

Една от забележителните специфики на багерите Case до 8 т е възможността да бъдат конфигурирани с всички възможни видове багерни стрели. При комбинираните модели това са оригиналната багерна уредба DNA и версията с последователни хидравлични цилиндри. При верижните мини багери от серия D, освен вариантът моноблок, всички модели, дори най-малките, се предлагат и с двуделна хидравлично-сгъваема стрела. Тя осигурява изключителна производителност при работа в тесни пространства.

Сервизната поддръжка и комфортът за оператора са от особена важност

Една от уникалните специфики на багерите Case е, че доставката им върви в комплект с пълна гама от следпродажбени услуги: от стандартната Case Care за планирана поддръжка с оригинални части и масла до специалните програми с удължена гаранция и анализ на флуидите. Важна част от високото ниво на сервиза са телематичните системи SiteConnect и Site Watch, следящи работното и техническото състояние на машините.

Не на последно място, важна специфика е големия акцент върху комфорта за оператора. При комбинираните багер-товарачи от серия SV, например, кабината е оборудвана с уникалните два USB-входа, 12-волтов извод на панела за управление, поставка за мобилен телефон, най-новата технология на Bluetooth, както и най-голямото пространство за лични вещи при този тип техника с 2 жабки с ключалки, 2 поставки за бутилки, 4 открити поставки, както и хладилна жабка.

Не се колебайте, няма по-подходящо време за покупка на техника

Открийте големия избор на багери от Тайтън Машинъри България! Посетете Titanmachinery.bg и само с няколко кликвания разгледайте онлайн предложенията ни както за нова техника, така и за втора ръка. Изберете оферта и се свържете нас. Ако имате въпроси, можете да ни изпратете онлайн запитване или да се обадите още сега на 0882 408 526 за нови машини или на 0888 133 338 за употребявани.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…