Една от най-търсените дестинации, не само за почивка, но и за закупуването на жилище, е южната ни съседка. Има много предложения за имоти в Гърция както за продажба, така и под наем, което позволява на доста хора да си осигурят страхотно ваканционно или целогодишно място за отсядане. 

Какви видове имоти се търсят най-често в Гърция?

Онлайн може да попаднете на множество евтини оферти за жилища в тази дестинация. Ето кои са най-търсените според Suprimmo:

  • апартаменти – някои предпочитат двустайни, други тристайни жилища, но със сигурност апартаментите са често търсен недвижим имот в Гърция. Без значение дали става въпрос за продажба, или за наем, това определено е една прекрасна инвестиция, тъй като при наличието на жилище в такава красива страна ще може да си позволите да почивате там много по-често;

  • вили – със сигурност вилите са сред търсените предложения и това съвсем не е случайно. Те предлагат лукс и стил, за които много хора жадуват. Закупуването на една страхотна семейна вила е вложение, за което никой не би съжалявал. За това и е сред най-търсените опции;

  • хотелски имоти – това става все по-честа практика както сред родните хотелиери, така и в красивата ни съседка. Може спокойно да си закупите апартамент в хотел, което ви дава достъп и до редица ползи, предназначени за гостите на мястото;

  • къща – за любителите на живота без съседи в прекалена близост, къщата е най-удобният и бюджетен вариант. За разлика от вилите, къщите са по-малки и по-евтини, поради което често са и по-добрия избор.

Несъмнено какъвто и тип жилище да изберете за покупка в Гърция, това е една инвестиция, за която гарантирано няма да съжалявате.

Защо да закупим имот в Гърция?

 

Предимствата на страната като туристическа дестинация са множество. Закупуването на недвижима собственост в държавата, ще ви даде възможност да ходите на почивка в южната ни съседка винаги, когато имате повече свободно време. Какво подтиква все повече хора да инвестират пари в собственост по тези територии? Освен изгодните оферти, една от основните причини е правото на златна виза, за всеки, който закупи едно или повече жилища на цена над 250 000 евро. Според законите, не само купувачът, но и неговото семейство (жена, деца, майка, баща), ще имат право да пребивават на територията на страната колкото време искат. Като добавим към това невероятните плажове, природа, обслужване и цялостна енергия, която всеки, който е бил там е усетил, то със сигурност подобна инвестиция би била повече от уместна.

297 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…