Добрият сън е важен за всеки човек, но той се влияе и от някои странични фактори. В спалнята, освен подходящи и удобни мебели, трябва да се използва приятно на допир и качествено спално бельо. То влиза в пряк контакт с тялото ви и това е причината, да отделите повече внимание при неговия избор. 

Много често изборът зависи от външния вид и цветовия десен на артикулите. Това обаче не трябва да бъде единственият ви критерий, когато инвестирате в нещо толкова важно. Задължително е да откриете точния размер спрямо леглото, за което го купувате, и да определите най-подходящата материя.

По какви критерии да изберете ново спално бельо?

Този незаменим аксесоар до голяма степен е отговорен за комфортния и качествен сън. Ако не искате да търсите различните елементи поотделно, ви препоръчваме готовите комплекти. Те могат да бъдат с най-различни размери и конфигурации в зависимост от предпочитанията ви. От онлайн магазин Mömax ще ви дадат няколко съвета, ако ви предстои подобна покупка:

 • обърнете внимание на материята за изработка – препоръчително е спалното бельо да бъде от естествени тъкани, които дишат и абсорбират по-добре влагата. Много предпочитани са памучните материи, които са меки и приятни на допир. Ако желаете нещо по-луксозно, може да се насочите към коприненото спално бельо. То е хипоалергенно и много устойчиво, но с изключително висока цена. На пазара се откриват и доста полиестерни комплекти с добро качество и на достъпна цена;

 • точен размер – винаги четете размерите, които са описани на опаковката. Производителите обикновено се ръководят от размера на матрака. Сметнете поне 60 см отгоре, за да се подпъхват ръбовете на долния чаршаф идеално. Ето защо внимателно трябва да прецените и размера на завивката, както и този на калъфките. Предварително измерите възглавниците си, за да няма разминавания;

 • цвят и десен – дали ще купите едноцветно или шарено спално бельо, зависи най-вече от вашето лично предпочитание. Тук е редно да се съобразите със стила на обзавеждане и останалите цветове в помещението. Може да заложите на нещо по-семпло и минималистично или да създадете акцент с шарен и ярък като цвят комплект.

Тази покупка е важна за семейството, затова трябва да бъде обмислена много внимателно. Не забравяйте редовно да подменяте спалното бельо, за да се чувствате винаги комфортно.

Къде ще намерите най-добрите модели?

 

Модерните онлайн магазини често правят разпродажби и предлагат богати каталози с комплекти. Платовете, от които са изработени чаршафите са висококачествени, а цветовите комбинации многообразни. Така имате много голям избор и без да губите време в обикаляне на търговската мрежа може да поръчате всичко бързо и удобно, докато си лежите на дивана.

308 comments

 • Comment Link Djmvkj Djmvkj Ное 30, 2023

  order duloxetine pill buy cymbalta sale buy provigil for sale

 • Comment Link Xkdwtz Xkdwtz Ное 30, 2023

  buy cymbalta 40mg generic order glipizide 10mg order provigil generic

 • Comment Link Jhlxet Jhlxet Ное 28, 2023

  brand cyproheptadine 4 mg buy nizoral 200mg generic buy ketoconazole 200 mg pill

 • Comment Link Griqmk Griqmk Ное 28, 2023

  buy valtrex online overnight genital herpes over counter treatment diabetes guidelines australia 2023

 • Comment Link Jmvrvg Jmvrvg Ное 27, 2023

  best supplements for quitting smoking buy anti smoking prescription medications ordering pain medication online

 • Comment Link Aknurw Aknurw Ное 27, 2023

  oral medroxyprogesterone order microzide for sale hydrochlorothiazide 25 mg drug

 • Comment Link Iikana Iikana Ное 26, 2023

  medroxyprogesterone 5mg for sale cost hydrochlorothiazide microzide uk

 • Comment Link Hjofau Hjofau Ное 26, 2023

  prescription pills to stop smoking online pain management doctors prescriptions uk list of standard painkillers

 • Comment Link Rqnncn Rqnncn Ное 26, 2023

  top selling sleep aids what is the strongest sleeping pill weight loss pills prescription

 • Comment Link Ldqekj Ldqekj Ное 25, 2023

  order letrozole 2.5mg generic order femara 2.5 mg without prescription abilify 20mg over the counter

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…