Когато отивате на пътуване, на работа, в университет, на светско събитие или където и да е другаде, е добре да имате няколко малки неща със себе си. Какво ще вземем обаче зависи от обстоятелствата и мястото, където отиваме. Всичко обаче трябва да бъде опаковано някъде. Най-често жените посягат към дамските чанти, но въпреки поговорката, че "женската чанта е каца без дъно", тя има своите ограничения.

Елегантни

Дамските чанти през рамо са чудесен избор за тези дами, които нямат намерение да вземат вещите си със себе си. В зависимост от това колко искате да вземете със себе си, можете да изберете такива с по-голяма вместимост или малките и оформени. Ако дамската чанта е добре подбрана, тя не само ще добави стил и шик, но и ще помогне да се скрият дребните недостатъци на фигурата. Разбира се, различна дамска чанта ще ви трябва за дадено светско събитие или за ежедневна употреба например. Важно е неговият цвят, форма и стил да съответстват на останалата част от изображението и капацитетът да ви позволява да скриете всички дрънкулки.

Спортен стил

Не всяка дамска чанта пасва на всичко. И така, какво да правим, когато отидем на не съвсем официално място и искаме да се чувстваме комфортно и същевременно - елегантно? Тогава дамска чанта за през рамо отново е добър избор. Удобна за носене и гарантира, че това, което ви трябва, ще ви е под ръка.

Търсенето на дамска чанта може да се окаже истинско предизвикателство, но ако разгледате богатото разнообразие, предлагано на NovaChanta.com, със сигурност ще намерите модел, който да отразява вашата представа за модерна визия, съответстваща на вашия вкус.

За всеки повод

Ако искате да ограничите броя на чантите, достатъчно е да имате две от тях. Една чанта трябва да е предназначена за неформално или ежедневно облекло, т.е. за работа, училище, магазин, университет и т.н. Най-удачният избор е това да е чанта за през рамо. Важно е тя да е по-голяма и да побира всички необходими неща, особено ако носите документи, таблет или обяд на работа . Такава чанта също трябва да има много отделения и джобове вътре, което ще ви позволи да поддържате ред, дори и с голям брой дребни предмети. Втората дамска чанта е тази, която ще се носи с елегантни или женствени тоалети. Тя ще е подходящият избор за сватби, официални срещи, банкети, фирмени вечери и т.н. Трябва да е малка, спретната и дискретна.

Още нещо, което прави дамските чанти за през рамо все по-често срещан избор, е това, че те се предлагат в голямо разнообразие – в различни цветове и изработени от доста разнообразни материали. Това също е показател, че могат да са подходящ избор за всеки, независимо от индивидуалния вкус. Изборът е достатъчно голям, за да може всеки да подбере това, което харесва, като междувременно му е функционално и комфортно.

 

 

448 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…