Верността е всичко. Тези думи наистина ще чуете и от най-изкусния измамник в любовта, за съжаление. При него откритият диалог няма да помогне, защото основното за неверния е едно – непризнаване на вината, дори притиснат до стената. Но вие сте го усетили по знаците, които го издават. Как обаче можете да бъдете сигурни, че изневерява?

 

    Хващането в изневяра става все по-лесно днес

 

    Благодарение на непрекъснато развиващите се технологии и легални детективски агенции, вече не е така трудно да изхващате измамника “в крачка“. Също така, има и невербални знаци, които биха се изтълкували като действия на измамник. 

 

     Поведението му с телефона 

     Ако телефонът му е постоянно на безшумен режим или подозрително дълго време мълчалив, значи нещо не е съвсем наред. При все, че телефонът е съкровищница от лична информация, ако партньорът ви не се разделя с него и винаги зорко го следи с поглед, това определено не е добре. Отделя ли се навън, ако разговаря с “приятели”? Държи ли го с екрана надолу? Има ли прекалена поверителност на паролата си? Във ваше присъствие винаги ли има включена функцията „Не ме безпокойте“, за да се предпази от потенциално рисковите известия? И дали изобщо ви е доверил паролата си? 

 

    Поведението му е все по-весело

Ако предишната му намусеност изведнъж премине в необяснима веселост и шеговитост, това може да бъде знак за изневяра. Поради новата си тръпка, неверният ви изпитва неутолимо желание да се шегува, настроението му е приповдигнато и това си личи.

    Сексуално е станал по-активен с вас, в сравнение с доскоро

    Докато по-рано не е бил силно сексуално активен с вас, изведнъж това се променя. Една такава внезапна промяна може да бъде знак, че той прикрива друга връзка и поради чувство за гузна съвест и стремеж да не бъде хванат в изневяра, измамникът действа така, че да ви заблуди, че вашата връзка е с внезапно възпламенили се чувства. Той може да стигне и по-далеч, опитвайки нестандартен секс с играчки например от sex shop Dildo.bg. Ако има изненади, нетипични за него, това може да бъде знак за изневяра.  

 

     Станал е по-суетен

     Грижата за външния вид е важна, но ако забелязвате, че той отделя прекалено много внимание на себе си, а не е типично за него, значи може и да има кого да впечатлява…

 

  Приятелите му се чувстват неловко във вашата компания

Когато е налице изневяра, предаденият партньор е почти винаги последният, който научава. Приятелите на измамника често знаят за изневярата от самото ѝ начало, което обикновено ги кара да се чувстват неудобно, бидейки около вас. Те ще ви избягват или ще се държат прекалено любезно с вас. 

 

  И все пак, имайте предвид:

 

    Горепосочените индикации може да не означават непременно изневяра. Наблюдавайте за честотата, продължителността и интензитета. И най-вече, доверете се на личната си интуиция. Ако все пак ви се струва, че нещо не е наред, не е изключено наистин да сте прави… 

 

463 comments

 • Comment Link Qmknbk Qmknbk Фев 24, 2024

  order amlodipine online cheap buy amlodipine how to get norvasc without a prescription

 • Comment Link Yfqhto Yfqhto Фев 22, 2024

  buy metformin 1000mg for sale order glucophage for sale buy metformin pills

 • Comment Link Plwduc Plwduc Фев 20, 2024

  cheap chloroquine buy chloroquine for sale buy aralen 250mg online cheap

 • Comment Link Ogpnpz Ogpnpz Фев 20, 2024

  buy generic loratadine online loratadine for sale buy loratadine 10mg online cheap

 • Comment Link Fgwzrf Fgwzrf Фев 17, 2024

  buy tadalafil 20mg pills tadalafil 5mg usa cheap tadalafil 10mg

 • Comment Link Qqnnib Qqnnib Фев 17, 2024

  order triamcinolone without prescription aristocort price buy aristocort 4mg online cheap

 • Comment Link Cvhphb Cvhphb Фев 17, 2024

  cheap aristocort 4mg triamcinolone 4mg without prescription aristocort 10mg price

 • Comment Link Dthlju Dthlju Фев 16, 2024

  order hydroxychloroquine online plaquenil 400mg pill buy hydroxychloroquine sale

 • Comment Link Dabhcm Dabhcm Фев 16, 2024

  order plaquenil 400mg generic order plaquenil 400mg online plaquenil uk

 • Comment Link Blfdhp Blfdhp Фев 15, 2024

  buy generic vardenafil for sale vardenafil 10mg us buy vardenafil medication

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…