Верността е всичко. Тези думи наистина ще чуете и от най-изкусния измамник в любовта, за съжаление. При него откритият диалог няма да помогне, защото основното за неверния е едно – непризнаване на вината, дори притиснат до стената. Но вие сте го усетили по знаците, които го издават. Как обаче можете да бъдете сигурни, че изневерява?

 

    Хващането в изневяра става все по-лесно днес

 

    Благодарение на непрекъснато развиващите се технологии и легални детективски агенции, вече не е така трудно да изхващате измамника “в крачка“. Също така, има и невербални знаци, които биха се изтълкували като действия на измамник. 

 

     Поведението му с телефона 

     Ако телефонът му е постоянно на безшумен режим или подозрително дълго време мълчалив, значи нещо не е съвсем наред. При все, че телефонът е съкровищница от лична информация, ако партньорът ви не се разделя с него и винаги зорко го следи с поглед, това определено не е добре. Отделя ли се навън, ако разговаря с “приятели”? Държи ли го с екрана надолу? Има ли прекалена поверителност на паролата си? Във ваше присъствие винаги ли има включена функцията „Не ме безпокойте“, за да се предпази от потенциално рисковите известия? И дали изобщо ви е доверил паролата си? 

 

    Поведението му е все по-весело

Ако предишната му намусеност изведнъж премине в необяснима веселост и шеговитост, това може да бъде знак за изневяра. Поради новата си тръпка, неверният ви изпитва неутолимо желание да се шегува, настроението му е приповдигнато и това си личи.

    Сексуално е станал по-активен с вас, в сравнение с доскоро

    Докато по-рано не е бил силно сексуално активен с вас, изведнъж това се променя. Една такава внезапна промяна може да бъде знак, че той прикрива друга връзка и поради чувство за гузна съвест и стремеж да не бъде хванат в изневяра, измамникът действа така, че да ви заблуди, че вашата връзка е с внезапно възпламенили се чувства. Той може да стигне и по-далеч, опитвайки нестандартен секс с играчки например от sex shop Dildo.bg. Ако има изненади, нетипични за него, това може да бъде знак за изневяра.  

 

     Станал е по-суетен

     Грижата за външния вид е важна, но ако забелязвате, че той отделя прекалено много внимание на себе си, а не е типично за него, значи може и да има кого да впечатлява…

 

  Приятелите му се чувстват неловко във вашата компания

Когато е налице изневяра, предаденият партньор е почти винаги последният, който научава. Приятелите на измамника често знаят за изневярата от самото ѝ начало, което обикновено ги кара да се чувстват неудобно, бидейки около вас. Те ще ви избягват или ще се държат прекалено любезно с вас. 

 

  И все пак, имайте предвид:

 

    Горепосочените индикации може да не означават непременно изневяра. Наблюдавайте за честотата, продължителността и интензитета. И най-вече, доверете се на личната си интуиция. Ако все пак ви се струва, че нещо не е наред, не е изключено наистин да сте прави… 

 

209 comments

 • Comment Link Uxiqxp Uxiqxp Сеп 24, 2023

  azipro 250mg sale order azithromycin without prescription gabapentin 800mg generic

 • Comment Link Lpmhvs Lpmhvs Сеп 24, 2023

  azithromycin 500mg pill buy neurontin purchase gabapentin pill

 • Comment Link Adgigj Adgigj Сеп 22, 2023

  isotretinoin canada buy absorica pill order zithromax 250mg generic

 • Comment Link Rcaeum Rcaeum Сеп 22, 2023

  purchase isotretinoin sale buy zithromax without prescription azithromycin 500mg for sale

 • Comment Link Luihwc Luihwc Сеп 22, 2023

  order cefdinir 300 mg without prescription buy lansoprazole sale order prevacid 15mg sale

 • Comment Link Uqzkjl Uqzkjl Сеп 22, 2023

  purchase omnicef online cheap cefdinir price buy generic prevacid

 • Comment Link Gyhkre Gyhkre Сеп 18, 2023

  cenforce price chloroquine 250mg canada order generic chloroquine

 • Comment Link Oyabjd Oyabjd Сеп 18, 2023

  buy cenforce 100mg aralen over the counter buy chloroquine generic

 • Comment Link Jrgdwg Jrgdwg Сеп 12, 2023

  betahistine over the counter purchase betahistine online brand benemid 500 mg

 • Comment Link Vudxre Vudxre Сеп 10, 2023

  buy generic latanoprost over the counter order zovirax online exelon 6mg over the counter

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…