Print this page

Тази седмица гост в предаването „Молескин“ по Радио Пловдив ще бъде арх. Христо Станкушев, познат като един от основателите на архитектурното студио dontDIY, което е отличено с първа награда в конкурс за Пасивна Къща 2012г., трета награда в конкурса за дизайн на Студио 5 на БНТ през 2012г, бронзова награда A Design Award в Милано през 2014г, първа награда за интериор на годината на Наш Дом през 2011г и награда за мебелен дизайн на фестивала Мискер в Белград. dontDIY тази година съставяше кураторския екип на One Architecture Week.

В най-активната архитектурна седмица в годината „Молескин“ успя да се вмести в натоварената програма на Христо Станкушев и да се срещне с него за интервю. Оказа се, че той не само е талантлив архитект и куратор, но и изключителен меломан и музикално-фестивален пътешественик.

Тази седмица ни очаква една изключителна музикална селекция и множество вълнуващи истории за музика и фестивали в най-различни кътчета на Европа.

Тази седмица „Молескин“ по изключение ще се излъчи само в неделя (26.10.) от 19:00 часа.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…