Не всички тържества са големи и пищни, а и вече е много по-актуално да сключиш брак на някое по-нестандартно място от обредната зала в Дома на младоженците или пък добре познатите ресторанти по хотелите

В навечерието на празника на любовта и виното намираме интересна статистика за Града под тепетата, според която сключените сватби през 2021-а са повече от тези през 2020-а. Дори и кризата с коронавируса не може да победи любовта, а наближаващата огледална дата 22.02.2022 със сигурност ще бъде една от  предпочитаните през тази година.

Не всички тържества са големи и пищни, а и вече е много по-актуално да сключиш брак на някое по-нестандартно място от обредната зала в Дома на младоженците или пък добре познатите ресторанти по хотелите.  В последно време според Радостни обреди като интересна локация за изнесен ритуал се очертава обновеният фонтан на Бунарджика при езерото с мечката.

Красиви снимки и неповторима атмосфера се създава и във възрожденските къщи на Старинен Пловдив. В тях може да използвате както двора, така и после да включите интериора като декор за сватбената си фотосесия. Получава се прекрасно съчетание между епохите сред изящните мебели и обстановка от миналия век. Ако точно така си представяте големия ден, препоръчваме да избирате между къща Хиндлиян и Клианти.

Градинката до аптека Хипократ също е добра идея, особено ако искате да се почувствате в симбиоза със заобикалящата ви среда и не се притеснявате от евентуални зрители на любовта ви. А целият архитектурен ансамбъл на тази част от Пловдив е като истинска приказка и неслучайно най-голяма част от младоженците го избират за част от своите кадри.

Отново в обектите, стопанисвани от Старинен Пловдив, като възможности за сключване на граждански брак може да обмислите и Античния театър (в случай че за датата няма запазено мероприятие), Малката базилика, Римския стадион и разкопките, разкрити в ТЦ Екселсиор или в приземния етаж на магазин HM.

В Цар-Симеоновата градина безспорен фаворит е зоната около Пеещите фонтани, при които играта на водата може да създаде прекрасен фон за снимките ви. Това е и мястото, на което вероятно ще бъдете заобиколени от най-голям брой минувачи иу свидетели на бракосъчетанието ви.

Колкото до купона след подписването, започваме с предложенията с едно съвсем ново местенце, което ще отвори врати през тази година. Colibri Wedding Place се намира в непосредствена близост до обичания басейн за пъстри и весели партита през лятото и това няма как да не доведе до интересна локация с лек екзотичен привкус сред палмите и водата. От комплекса обещават модерно озвучаване и осветление, огромен панорамен таван и естествени мебели за максимално удобство.

Още места може да видите в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…