Print this page

Творческа работилница за писане за изкуство и култура ще се състои на 28 май, събота от 10.30 до 12.30 часа в двора на галерия „Джуркови“ на улица „Съборна“ 19 в рамките на фестивала Пловдив чете.

Имаш смелостта да четеш поне една книга в месеца? Мечтаеш да се занимаваш професионално с журналистика? Искаш да пишеш за култура и изкуство? Нямаш търпение да се срещнеш лично с най-интересните поети и писатели на България?

Ти си нашият човек! Литературният фестивал "Пловдив чете“ организира творческа работилница и обучение по журналистическо писане за култура и изкуство.

Обучението е напълно безплатно. Освен това всеки, който умее да пише получава журналистическа акредитация за всички събития на фестивала „Пловдив чете“ и правото да отрази всяко едно от тях. Журналистическите материали ще бъдат публикувани в блога www.plovdivchete.com и други известни издания с културна насоченост.

Обучението по журналистическо писане за изкуство и култура ще проведе журналистът Радослав Иванов с участието на писателката Ина Иванова.

„Пловдив чете“ те очаква!

Можете да се запишеш на място на 28 май.

Виж блога на Пловдив чете www.plovdivchete.com за още информация.

Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града

 We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…