В ECO FRESH си отглеждат пшеницата пред очите на клиентите

Паулина Александрова

Здравословен живот без дюнери и кола. Фреш на шот от растения, отглеждани пред погледа на посетителите. Това е концепцията на новото заведение ECO FRESH, което отвори врати в началото на май. В продължение на половин година собственикът Явор сам изработва и буквално сковава интериора от  палети, дървени щайги и подръчни материали, като единственото несътворено от собствените му ръце са старите индустриални лампи на тавана. Освен познатите ни сокове, в здравословния бар се предлага домашен мед и не толкова известният у нас житен фреш, растенията за който се отглеждат в специално отредено за това кътче, директно пред очите на клиентите.

Наред с многото си лечебни свойства, пшеницата изпуска голямо количество кислород. Така в нестандартното кътче дори въздухът е друг. Съвсем скоро ще можем да се освежим и с екзотичната напитка  Smoothie, естествено отново приготвена изцяло здравословно.  Ако търсите мазна храна и газирани напитки, няма да ги намерите, но за сметка на това ще се заредите с витамини и енергия и ще повдигнете духа си, докато се наслаждавате на приятна музика и усмихнати лица.

Заведението се намира на ул. Хан Аспарух 1.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…