Вчера започна първото издание на фестивала Hills of Rock, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Въпреки горещото време, час преди да отворят вратите пред входовете имаше чакащи, желаещи да заемат най-първите места пред сцената. Точно 16 групи излязоха на различните сцени на фестивала, но истински фурор предизвикаха Evanescence, които идват за първи път в България. Енергията, с която Ейми Лий изпълни сцената се пренесе и към хилядната аудитория и се превърна в незабравим спомен в съзнанието на всеки успял да присъства на шоуто и на първия ден от Hills of Rock.

Ден втори започва отново в 17:30, а на сцената ще видим групи като Guano Apes, Three Days Grace, Existance, Контрол, PIF, Ревю, Plastic Bo, Bobo & The Gang и много други.

Билети за фестивала могат да се закупят в OMV, билетната каса пред община Пловдив, както и на място на входа на HILLS OF ROCK.

Фестивалът HILLS OF ROCK ще се реализира ежегодно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…