Мама - най-миролюбивият и лоялен човек, който ще имаме в живота си. Майките се радват на всяка една наша малка стъпка в живота ни и са хората, които винаги ще ни подкрепят, дори когато се проваляме с гръм и трясък. Майките са хората, които ни обичат безусловно. 

Майката не е просто жена – тя е герой, особено в нашето време, в което да отгледаш и възпиташ дете със стабилна ценностна система не е никак лесно. Няма по-мила дума от „мама“. Може би малките деца знаят това от раждането си и именно поради тази причина „мама“ е първата думичка, която произнасят за пръв път повечето от тях.

Всяка майка заслужава да и бъде направен паметник. Днес обаче ще ви покажем едва 12 паметника на жертвоготовни жени, гледащи отрочетата с цялата любов на света. Вижте изящните скулптури, които са пръснати в различни краища на света.

Местоположение - неизвестно

Юта и Колорадо, САЩ

Джорджия, САЩ и Шумперк, Чехия

Местоположение - неизвестно

Ярослав, Русия

Ижевск, Русия

Калифорния, САЩ

Палермо, Италия

Местоположение - неизвестно

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…