Броени дни ни делят от Фестивал на мръсната песен в Пловдив Първото издание на събитието в града ще бъде на 19 септември от 18:00 часа в Летния театър.Събитието обещава невероятен купон, страхотна атмосфера и студена бира.

За да изпълнят вечерта с гарантирано добро настроение и незабравими емоции, на сцената на Летен театър ще се качат цели шест банди – ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ, СЕВЕРОЗАПАДНЯЦИТЕ, ОРКЕСТЪР ИЗОМРУДЪ, ГРУПА ПЪН, DOCTOR’S GOGO BAND и ОРХАН МУРАД И ВЕСЕЛИТЕ МОМЧЕТА, които са приготвили специално подбран репертоар.


Програмата на събитието ще е следната:
17:00 - Отваряне на врати
18:00 - група ПЪН
18:40 - Оркестър Изомрудъ
19:20 - Орхан Мурад и Веселите момчета
20:00 - Черно Фередже
20:50 - Doctor's Gogo Band
21:40 - Северозападняците

Организаторите призовават всички фенове да побързат с предварително закупуване на своите билети, тъй като капацитетът  ще бъде ограничен, съгласно разпоредбите на Министерството на здравеопазването.
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…