С представяне на книга ще завърши пловдивският джаз фест през годината на пандемията с коронавирус. Bee Bop Cafe ще посрещне в ранния следобед Мила Иванова и книгата ѝ “Хартиена лодка в открито море”, сборник, събрал 65 разказа и преживявания на авторката. Поради специфичните условия книгата няма да се продава, но среща с авторката ще има – в 14 часа в бара-сърце на Plovdiv Jazz Fest.

Въпреки трудностите за организиране на всякакви събития, поради органиченията, които се налагат заради борба с пандемията от коронавирус, фестивалът все пак се провежда. В съботната вечер пловдивчани се насладиха на музиката на Авишай Коен Трио – които дори свириха два пъти, за да може всички купили своите билети да изслушат музиката им.

Ден по-рано пловдивчани и гостите на града успяха да се насладят и на джаз от България с музиката на Милен Кокушаров и групата му. Специални награди в петъчния ден от фесивала получиха Христо Йоцов и Антони Дончев.

снимки: Мирослава Кацарова/Plovdiv Jazz Fest

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…