След три бурни десетилетия на възход и битки, на кризи и триумфи, на възторг и реализъм "София Мюзик Ентърпрайсис" реши да прелисти книгата назад - точно с 30 години. Те са планирали да включат метълската машина на времето и да възпроизведат онази безумна, щура, гръмогласна и невероятна вечер, когато немците Sodom разтресоха столичния стадион "Академик" с първия истински хевиметъл концерт в новата музикална история на страната.

Апокалиптичният юбилей ще се празнува под мотото THE METAL TIME MACHINE, като организаторите са се постарали колкото е възможно повече елементи да са максимално автентични спрямо митичния първообраз. Затова шоуто THE METAL TIME MACHINE ще се състои точно на същата дата - 15 септември - и ще взриви Парк център "Юнак", тъй като стадион “Академик” не функционира.

Лайнъпът е абсолютно същият, "както тогава": момчетата от Crash, след това - "Ера" и Милена и накрая - земетръсните германски хедлайнери  Sodom.

„ Така няколко поколения български метъл фенове - бащи и майки и... техните слушащи рок, вече пораснали деца ще могат да споделят нещо наистина уникално. Онова усещане за сплотена общност, за метъл армия, която (дори косите да оредяват и побеляват) само става по-силна с годините...”, казват организаторите от СМЕ.

Билетите за концерта на SODOM на цени от 60 лв (правостоящи) и 70 лв (седящи) са вече в продажба. Първите 100 билета от всяка ценова категория са на промоционални цени – 50 лв (правостоящи) и 60 лв (седящи)Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…