Print this page

След три бурни десетилетия на възход и битки, на кризи и триумфи, на възторг и реализъм "София Мюзик Ентърпрайсис" реши да прелисти книгата назад - точно с 30 години. Те са планирали да включат метълската машина на времето и да възпроизведат онази безумна, щура, гръмогласна и невероятна вечер, когато немците Sodom разтресоха столичния стадион "Академик" с първия истински хевиметъл концерт в новата музикална история на страната.

Апокалиптичният юбилей ще се празнува под мотото THE METAL TIME MACHINE, като организаторите са се постарали колкото е възможно повече елементи да са максимално автентични спрямо митичния първообраз. Затова шоуто THE METAL TIME MACHINE ще се състои точно на същата дата - 15 септември - и ще взриви Парк център "Юнак", тъй като стадион “Академик” не функционира.

Лайнъпът е абсолютно същият, "както тогава": момчетата от Crash, след това - "Ера" и Милена и накрая - земетръсните германски хедлайнери  Sodom.

„ Така няколко поколения български метъл фенове - бащи и майки и... техните слушащи рок, вече пораснали деца ще могат да споделят нещо наистина уникално. Онова усещане за сплотена общност, за метъл армия, която (дори косите да оредяват и побеляват) само става по-силна с годините...”, казват организаторите от СМЕ.

Билетите за концерта на SODOM на цени от 60 лв (правостоящи) и 70 лв (седящи) са вече в продажба. Първите 100 билета от всяка ценова категория са на промоционални цени – 50 лв (правостоящи) и 60 лв (седящи)We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…