Концертът на култовата банда Manowar в Пловдив догодина пропадна. За това съобщиха от групата на официалния си сайт и в страницата си във Фейсбук.

„За съжаление Manowar няма да може да осъществи предварително планираното представление на открито в Пловдив на 4 юли 2022г. поради неспазване на договорните задължения на организаторите”, пише в официалната онлайн страница на групата.

Изявлението дойде изненадващо за промоутърите от Fest Team, които организират Hills of rock.

„Много бихме искали да Ви дадем конкретни отговори във връзка с последното скандално изявление на Manowar на тяхната Facebook страница, но, за съжаление, ние нямаме такива. Изненадващата информация, която статусът на групата съдържа, е последната, с която и екипът на Fest Team разполага. Опитите ни да се свържем с представители на мениджмънта на Manowar до момента са безуспешни, но ние продължаваме да ги търсим, за да получим нужните отговори”, заявяват от Fest Team пред онлайн изданието rockthenight.eu. От екипа на компанията допълват, че нищо в комуникацията с бандата досега не е подсказвала за последното развитие в партньорските им отношения.

„Ще търсим както своите, така и вашите права, дори концертът да не се състои. При всички положения, ако такъв ням, ние, като организатор, ще възстановим средствата за закупените билети в разумен срок”, допълват от  Fest Team.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…