Концерт-спектакълът "Световното кино в музика" - проект на Хилда Казасян, ще бъде представен и в Летен театър "Бунарджика" на 30 юни в от 21:00 часа, съобщиха от екипа на певицата.       

"Не мога да опиша колко съм развълнувана, че именно в Пловдив ще е първият от големите ни концерти с новата ни програма "Световното кино в музика" - с любими мелодии от знакови филмови ленти. Знаете огромната ми обич и сантимент към този мой полу-роден град. Възможността да представим новото ни бижу със световна филмова музика - отново заедно с Плевенска филхармония и диригент Борислав Йоцов, ме прави истински, истински щастлива. На сцената ще бъдем с изключителните Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, а наши специални гости са невероятните Теодосий Спасов и Васил Петров. Музиката ще бъде допълнена от красивата мултимедия, която Васил Къркеланов подготви специално за тази програма. Нямам търпение за тази наша среща", каза Хилда Казасян, идеолог на проекта.

 

185 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…