Тя ще играе Йокаста – майката на Едип, в когото ще се превъплати синът ѝ Константин Еленков

Режисьорката Диана Добрева се завръща на сцената за спектакъла „Едип и пророците“ – новата премиера на пловдивския Драматичен театър. Спектакълът ще се изиграе пред публика за пръв път в две поредни вечери – на 10 и 11 април. Той завършва своеобразна трилогия и сътрудничество между Добрева и драматурга Александър Секулов – след „Одисей“ и „Коприна“.

„Благодаря на пловдивския театър за възможността да работя по този проект. Пловдивската драма остава единственият, в който имаш времеви, материални и всякакви други условия да се случват подобни експерименти“, коментира на пресконференция преди премиерата Добрева.

Четете още на сайта Под тепето

17 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…