Снимки: Елена Ненкова

 

Last Hope и Solflay буквално разтресоха Пловдив снощи. Хиляди препълниха Летния театър в полите на Бунарджика, за да куфеят и пеят с любимците си. И да скандират името на легендарния Макс Кавалера. Бившият китарист на Сепелтура и настоящ фронт мен на Solflay показа защо е с ранга на божество сред феновете на твърдата музика.

 

 

Меломаните пееха на крака от първата песен на Last Hope и до последния акорд на Soulflay. А на финала Кавалера призна пред вярната си армия от поклонници, че няма да забрави Пловдив и България заради енергията снощи. Макс, заедно с музикантите от бандата си Zyon Cavalera – барбани, перкусии; Mike Leon – бас, бек вокали; Mike DeLeon – китара, бек вокал развяха българския трикольор и обещаха, че скоро ще се върнат.

 

 

Концертът на Soulfly бе част от европейското им турне, в подкрепа на последният им албум, Totem.

 

Шоуто се осъществи в партньорство с община Пловдив и е част от форума Music of the Ages

 

152 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…