След грандиозните концерти по поредицата „ФОНДАЦИЯТА празнува 10 години около света“, СУПЕР ГРУПАТА се готви за следващото паметно събитие тази неделя - на 6 август в Античния театър в Пловдив. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят едни от най-обичаните, емблематични български песни пред хилядите си фенове в Пловдив. Специални гости в лятното турне на групата са - Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема "Дони и Момчил".

 

 

Билети за „ФОНДАЦИЯТА празнува 10 години около света“ на 6 АВГУСТ в Античния театър в Пловдив се продават в системата на Ticketportal.bg и на касата на театъра. Продават се още в книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Началото на събитията е от 20:00 ч.

 

 

Легендите на българската поп и рок музика Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко  Поромански от „Фондацията“ обещават специално преживяване и много настроение за всички присъстващи. В Античния театър в неделя ще прозвучат неостаряващите хитове - „Две следи“ на „Щурците“, „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма вр

 

147 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…