Голямо разнообразие от ръчно изработени изделия

На 21-ви и 22-ви декември станете част от панаира "The Arte Fair" в двора на Драматичен театър-Пловдив.

Голямо разнообразие от ръчно изработени изделия, музика на живо, дегустация на вино, кулинарни изкушения, томболи и награди очакват посетителите в двата дни, организирани от thEATre съвместно с Драматичен театър-Пловдив, в града на панаирите! Част от приходите, събрани по време на панаира, ще бъдат дарени на кампанията „Най-доброто за нашите деца и онкоболни” на УМБАЛ „Свети Георги”, която цели да събере средства за построяване на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс. Ето и част от участниците: Lobe art LiwzyArt W.W Alya handmade Papsy &the Monsters Skitkik Studio ART Монова The Little Button Project Zdravko Minchev Всеки, който има желание за участие, може да изпрати съобщение на страницата на Theatre. Такса за участие няма, но местата са ограничени.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…