Събитието е поредното от програмата на „Лято в Капана“ на ул. „Абаджийска“

В сряда вечерта,  на 5 август от 20:00ч. е следващият концерт на живо от серията изяви на талантите от популярната музикална школа Арт Войс Център, с ръководител и музикален педагог Руми Иванова. Събитието е част от програмата „Лято в Капана“ на ул. „ Абаджийска“, организатор е „Библиотеката за идеи и събития“.

 

На познатото вече място, пред уиски бар СандъкЪ в Капана - кварталът на творческите индустрии, ще имате възможност да се насладите на музикални изпълнения в популярни стилове на талантливите възпитаници на школата, които със сигурност ще направят вечерта ви по- приятна.

 

Концертът се осъществява с финансовата подкрепата на Община Пловдив. Входът е свободен.

 

Само преди 3 дни, ръководителят на Арт Войс Център Руми Иванова получи поредната си награда. Тя бе удостоена със статуетка и грамота „Най-добър вокален педагог“ на провелия се в Димитровград 20-ти  юбилеен Национален конкурс за детска забавна песен на фолклорна основа "Златен извор".

 

Руми Иванова сподели в неин стил, скромно и с обич към възпитаниците си, за които тя е и ментор и приятел, че това в голяма степен е резултат от прекрасното представяне на  тримата участника от Арт Войс Център.

 

„Благодаря на Вики Илиева- новото "Димитровградско откритие" - заслужено признание за огромния ѝ талант, на Василена Маслева - прекрасна и нежна, на Гошко Ангелов- талантливо пеещо момче! Благодаря ви деца и неуморни родители!“, написа в социалните мрежи Руми Иванова.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…