Какво по-подходящо място за един интелектуален, образователен и изключително забавен куиз за Пловдив, от най- емблематичното място за града - Капана - кварталът на творческите индустрии? Plovdiv Quiz Night /Викторина за Пловдив/ очаква желаещите да се включат в едно запомнящо се забавление с приятели на 4 август, вторник, от 20.00 часа пред Whisky bar Sandak \ СандъкЪ на ул. „Абаджийска“.

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от програмата „Лято в Капана“, с организатор „Библиотеката за идеи и събития“.

Ето как ще премине състезанието:

1 кръг- 10 въпроса – 5 от типа Вярно или Грешно и 5 от типа А, Б, В, Г – 30 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

2 кръг- 10 снимки – 45 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

3 кръг- 10 отворени въпроса – 30 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

4 кръг- 10 снимки- 45 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

5 кръг 3 въпроса с повишена трудност – 2 минути време за мислене и отговор и по 3 точки за верен отговор.

Oтборите ще са по 4 човека и предварителни резервации нe се приемат. Първите 10 отбора дошли на място ще имат възможност да играят.

Няма такса участие. Входът е свободен.

Печелившите от 1-во до 3-то място ще получат грамоти „НАЙ ДОБЪР отбор, познаващ Пловдив“.

Организатор на куиза е "Фантазия без граници" - фирма, създадена от Георги Влайков, Васил Спасов и Стефан Лозанов, специализирана в организирането и провеждането на различни видове обучения и атракции. Фирмата бе сред първите в България, която въведе викторините (Куиз найт), като вид събитие и начин на забавление, а понастоящем е вече лидер.

"Куиз найт" е интелектуално забавление, което предлага разноoбразяване както на приятелските вечери, така и на фирмени събития, ученически състезания и др. Представлява социална игра с въпроси от различни области, в която участват формирани от гостите отбори, състезаващи се чрез своите познания за спечелването на първенство. "Куиз найт" се провежда в няколко кръга с различен тип задания, а продължителността на една игра е около 2 до 3 часа.

1 comment

  • Comment Link Chmura 100 Chmura 100 Юли 31, 2022

    Hangi lensin, hangi göze takılacağı sadece reçetenize
    bağlıdır. Kontakt lensler için çok sayıda kontakt lens
    solüsyonu bulunmaktadır.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…