Улиците и парковете в район "Южен" ще бъдат огласени от народни песни, танци и детски смях в съботния ден. Фолклорен танцов ансамбъл "Иглика", при Център за подкрепа и личностно развитие – Общински детски комплекс  - Пловдив кани всички малки и големи да се веселят с тях, а защо не и да станат част от колектива.

 

Във времето от 10:30-12:30 в парк "Белите брези" ще има фолклорен флашмоб, а в градинката до ОУ "Димитър Талев", ще се състои парад на приказните герои. За тези, които не са успели да ги видят преди обяд, могат да ги очакват на същите места  между 16:00-17:30, а след това, ще всички ще се забавляват заедно в големия парк на ул. "Г. Кондолов" с танци, музика и песни.

 

Във Фолклорен танцов ансамбъл “Иглика” танцуват повече от 200 деца на възраст от 5 до 18 години, от 24 училища на гр. Пловдив. ФТА “Иглика” има 5 концертни състава и 2 школи за „начинаещи” и за „напреднали”.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…