Бендът на Американските въоръжени сили Ambassador Winds ще се погрижи за доброто настроение на пловдивчани и гости на града с един специален, безплатен концерт, който ще се състои на 30 август от 18 часа на Римски стадион в Пловдив.

 

Американският духов оркестър има богата концертна програма и с темпераментните  си изпълнения е очаровал публиката от военни и цивилни в Германия, Босна и Херцеговина, Естония и много други държави в Европа и Африка.

 

В рамките на час и половина, пловдивчани ще имат възможността да се потопят в света на музиката с емблематичните хитови изпълнения на  Ambassador Winds.

 

Концертът се организира с подкрепата на: U.S. Embassy Sofia, Община Пловдив - Municipality of Plovdiv, Plovdiv Old town /official/, Тракийски туристически район.

Вход свободен!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…