Във връзка с провеждане на организираното откриване на Първа пролет от пловдивското мотобратство “Вагабонтс”, на 22 март, за времето от 11.30 ч. до 12.30 ч. при необходимост в областния град ще бъде спряно движението по ул. ”Дилянка”.

След потегляне на мотошествието са възможни временни ограничения и промени в организацията на движението по бул.”България”, мост „Адата“, бул. „Шести септември“, бул.”Цар Борис ІІІ Обединител”, бул.”Найчо Цанов”, Асеновградско шосе.

През деня се очакват и затруднения по направлението: Пловдив – Асеновград – Бачково и в района на Бачковски манастир.

Пловдивската полиция призовава водачите на МПС да изпълняват стриктно разпорежданията на контролните органи  по време на въвеждане на временната организация на движеното за недопускане на необосновани затруднения  на трафика по посочените маршрути.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…