Събитието ще се проведе на площада пред Община Пловдив и ще събере малки и големи на 1 юни

В деня на детето радио КАТРА ФМ ще зарадва децата с весел и цветен празник. За поредна година щурото детско празненство под мотото „Вълшебно лято” ще забавлява децата на 1 юни от 17.30, на площада пред Общината. Веселото парти ще даде незабравим старт на лятото с интересни състезателни игри, награди и подаръци за всички малчугани и много музика и танци. На сцената ще се изявят талантливи певци от Art Voice Centrе, „Пеещите котенца“ и Студио „Музикална вълна“; балеринките от Stars Dance Centre и много други пеещи и танцуващи малки таланти. Ще се раздадат над 2000 балона и снаксове “Зайо Байо”. По традиция, в края ще бъде разрязана огромна торта „Кейк Кълекшън“, която ще донесе наслада на всички деца и техните родители.

И тази година „Вълшебно лято с КАТРА ФМ” има важна благотворителна кауза. По време на тържеството доброволците на БМЧК ще набират средства за Регионалния център за подкрепа процеса на приобщаващо образование“ в сградата на бившата детска градина за деца с увреден слух на ул. "Прохлада"1А в Пловдив. Всеки от присъстващите може да подкрепи каузата като закупи билетче на стойност 1.00 лев, което му осигурява участие в тегленето на големите награди. Всеки дарил левче ще получи бутилка трапезна вода Айсберг или сокче, а финалната томбола ще разпредели сред участвалите големи награди – велосипед, машина за сладолед, смарт телевизор, чували с играчки, електроуреди, надуваеми плажни артикули, спортни принадлежности и много други.

Цветният детски празник ще бъде заснет с дрон, за да може всички малки участници да го гледат в мрежата.

18 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…