Когато отварят малкото кафене в двора си през далечната 1991 – ва година, собствениците на „Стената” едва ли са предполагали, че мелбите и сладките им произведения, ще се превърнат в любими на няколко поколения пловдивчани.

Всичко започва от желанието им да направят нещо свое в годините, когато България преминава през редица политически и икономически трансформации. Ентусиазмът от възможността за личен успех и изява е двигателят, а принципите на начинанието са много работа, много голямо въодушевление и вложена емоция в създаването на любимата сладоледена къща.

В началото са предлагали само кафе и сокове, а продуктите на Кока кола са били дефицитна стока. Въпреки това - хубавото кафе, любезното отношение и позитивно посрещане, винаги са гаранция за успех сред клиентите. Постепенно въвеждат сладолед, а след това го декорират умело с плодове, което превръща мелбите им в тотален хит.

Въодушевени от този факт, започват да предлагат асортимент от айс – напитки, както и да влагат всякакъв вид нови продукти, които навлизат на българския пазар. Различен и атрактивен вид на сладоледите придават и играчките за ледените изкушения, които са си запазена марка на заведението и до днес.

Цялата история четете в LostInPlovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…