BMW Груп България докара 15 журналисти от София в Европейската столица на културата

Колоритна армада от MINI-та нахлуха в центъра на Пловдив днес. Осем автомобила, дошли преди ден специално от Австрия и осигурени от BMW Груп България, докара 15 журналисти от София в Европейската столица на културата. Припомняме, че MINI е един от ключовите партньори на Пловдив 2019 и като такъв се ангажира с различни активности в рамките на годината, в която градът е арт център на Стария континент. Общо осем автомобила бяха паркирани под крепостната стена на Стария град, където съвременен артист рисуваше графит, посветен на култовата британска марка и Пловдив 2019. Гостите- журналисти от водещи национални медии, посетиха предварително набелязани локации под тепетата, които ще влязат в пътеписите им с  MINI и BMW Груп България.

„MINI и Пловдив много си прилягат. MINI е артистичен бранд, водещ в дизайна, но и обърнат към традициите. Автомобилът е олицетворение на съвременната градска среда, като същевременно е гражданин на света. Много креативни хора по света имат отношение към MINI, творили са върху шасито му. Също както креативните хора имат отношение към Пловдив и творят в него. Пловдив има особена стойност с това, че обединява традициите и в същото време е един от най- бързоразвиващите се индустриално градове. Пловдив е много добра платформа, с която България да се комуникира в интернационален план$, подчерта при обявяването на партньорството си с Пловдив 2019 в началото на годината Александър Миланов, управител на BMW Груп България.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…