Макар в момента да се отдадете на пътешествие е трудно, ние от ОИ „Старинен Пловдив“, имаме любопитна покана към всички за пътуване във времето. На 3-ти април, по повод 52-рия ни рожден ден, ще Ви подарим виртуален тур. Уредникът на Къщата на Степан Хиндлиян - Мария Колева ще Ви поведе сред уюта и простора на най-автентичната възрожденска къща. Ще отвори чекмеджето с потайности, от което ще научите за фонтана с розова вода, за уникалната и единствена запазена баня с течаща топла вода, за  богато илюстрираните стени, за музикалната стая и още много факти, с които ще се пренесете там където магията на багри и история ще Ви плени за дълго. Освободете съботния си предиобед и бъдете с нас!

 

Безплатният виртуален тур стартира на 3-ти април (събота) в 11:00 ч. За повече информация следете на Plovdiv Old town /official/. След тура ще имате онлайн връзка с уредника на Къща „Хиндлиян“ за въпроси и споделяне на впечатления. Очакваме Ви!

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…